Van mailprobleem tot totaalproject.

Een oplossing die aansluit bij wat u nodig heeft.

Webdesign

Grafisch ontwerp

IT oplossingen

Webdesign

Algemeen

Uw bestaande website vernieuwen? Een volledig nieuwe website starten? Dat kan allemaal. We ontwerpen je website op basis van je huidige huisstijl of ontwerpen een volledig nieuwe stijl voor uw website. In samenspraak bekijken we welke pagina’s er aanwezig moeten zijn en welke content we hierop plaatsen.

Onderhoud

Bij LC Solutions doen we de technische updates voor u. Dit gebeurt op regelmatige basis zodat alles altijd up-to-date is. De contentupdates (aanpassingen aan tekst of afbeeldingen) kan zowel door u gedaan worden als door ons. Er kan eventueel ook een korte opleiding voorzien worden zodat u dit zelf kan doen. Toch liever geen zorgen aan uw hoofd? We kunnen de updates voor u doen per keer of in een maandelijkse formule. De keuze is volledig aan u.

Webhosting

Webhosting wordt voorzien om een website bereikbaar te maken voor het internet. Op de websites die bij ons ontworpen worden installeren we een premium thema binnen WordPress, waardoor dit net iets meer van de hosting vraagt. Om de bereikbaarheid en de snelheid van uw website te garanderen, moet er kwalitatieve hosting voorzien worden. Deze kan bij ons afgenomen worden, of bij een partij die wij aanraden.

Grafisch ontwerp 

Logo

Een logo is vaak één van de eerste elementen die worden ontworpen bij de start van een bedrijf. Het geeft dan ook een eerste indruk over uw bedrijf. Wanneer u de stap neemt om uw logo te laten (her)ontwerpen is het belangrijk dat u 100% tevreden gaat zijn over het resultaat en dit in de toekomst gaat blijven gebruiken. Na het invullen van een uitgebreide vragenlijst krijgen wij een beter beeld over u en uw bedrijf, en kunnen we volledig op maat een logo gaan ontwerpen.

Huisstijl

Bijkomend bij een logo kan er gewerkt worden aan een volledige huisstijl. Hierbij wordt een passende stijl uitgewerkt voor uw bedrijf. Denk maar aan lettertypes, kleurcodes, pictogrammen en andere details die het totaalplaatje compleet maken. Het belang van een huisstijl wordt vaak onderschat door bedrijven. Het is de identiteit van uw bedrijf, en zorgt voor een herkenningspunt voor uw (potentiële) klanten.

Drukwerk

Van flyer tot busbestickering, we helpen u met plezier verder. We bespreken wat er moet ontworpen worden en bekijken samen de mogelijkheden. Na dit gesprek gaan we aan de slag met het maken van het ontwerp volgens de huisstijl van uw bedrijf. Zodra u 100% tevreden bent met het resultaat gaan we samen met u opzoek naar een geschikte drukpartner.

IT oplossingen

Wi-Fi installatie

Het belang van een goede Wi-Fi installatie binnen uw bedrijf of bij u thuis wordt vaak onderschat. Veiligheid, snelheid en bereikbaarheid zijn belangrijk binnen uw netwerk. We komen bij u ter plaatse kijken hoe we op een efficiënte manier uw Wi-Fi omgeving kunnen optimaliseren. Op basis van deze analyse doen we een voorstel voor bepaalde hardware en komen we deze ter plaatse installeren.

Camera installatie

Een nieuwe camera installatie? Uw oude verbeteren? Bij een camerainstallatie is het belangrijk dat uw beelden scherp genoeg zijn en dat deze ergens worden bewaard. Ook moeten de camera’s strategisch geplaatst worden zodat alles op beeld staat. Als u interesse heeft in een nieuwe installatie of om de bestaande te laten nakijken, komen wij op locatie een kijkje nemen. Zo kunnen we een voorstel maken op basis van uw thuis-/bedrijfsomgeving.

VOIP telefonie

Belt u nog steeds via een analoge lijn? Dan kan overstappen op Voice Over IP telefonie een groot voordeel bieden. VOIP is bijna altijd goedkoper dan analoge telefonie en je hebt verschillende extra handige functies. Wanneer u kiest voor VOIP zetten we alles klaar en zorgen we ervoor dat je telefoonnummer wordt overgezet zonder onbereikbaar te zijn.