Onze diensten:
Webdesign, onderhoud en hosting

Onze diensten:
Webdesign, onderhoud en hosting

Onze diensten: Webdesign

Een goede, functionele en aantrekkelijke website, waarop jouw bedrijf helder wordt voorgesteld, is een essentieel onderdeel van de hedendaagse bedrijfsvoering. Daarom is het belangrijk hier af en toe bij stil te staan en een evaluatie te maken van de noden van jouw bedrijf. Op deze manier kan er een website worden gebouwd die in lijn ligt met de visie die jij voor ogen hebt. Misschien is jouw website, als je die reeds hebt, aan vernieuwing toe, of wil je zelfs opnieuw starten met een volledig aangepaste (huis)stijl. Onze aanpak naar vernieuwing toe houdt in dat jij als klant uiteraard centraal staat.

We overleggen samen welke pagina’s best aanwezig zijn, we bekijken de ideale structuur -die logisch en duidelijk moet zijn- en we nemen ook de nodige inhoud onder de loep. Op die manier komen we tot een eindresultaat dat zich vertaalt in een betere bereikbaarheid, en bezoekers die geboeid zijn tijdens hun bezoek aan jouw site.

Onze diensten: Onderhoud

Een goede, functionele website verdient uiteraard een constant onderhoud op technisch niveau. Je kan op beide oren slapen, deze technische updates worden volledig door ons verzorgd achter de schermen. Je merkt daar zelf niets van, maar door dit op regelmatige basis te doen kunnen we garanderen dat alles altijd technisch up-to-date blijft.

Voor wat betreft de inhoud van de website, aanpassingen aan tekst of afbeeldingen, hebben we een aantal opties. Deze updates kunnen naar keuze door jou of door ons aangepast worden. Hierbij bestaat de mogelijkheid dat wij jou van een korte opleiding voorzien als je dit liefst zelf doet. Natuurlijk begrijpen we dat dit niet altijd in het drukke schema van een ondernemer past, of dat je dit gedeelte liever wil uitbesteden. Dan nemen wij dit graag op ons. Dit kan naar keuze op occassionele basis, ofwel werken we hier een maandelijkse formule op maat uit. De keuze is volledig aan jou, wij bieden je ook in dit onderdeel volledige flexibiliteit.

Onze diensten: Webhosting

Een solide webhosting is de ruggengraat van elke online aanwezigheid. Zonder betrouwbare hosting kunnen de beste websites falen in hun prestaties. Maak je echter geen zorgen, wij zorgen voor alle technische aspecten van jouw webhosting. Achter de schermen zorgen wij voor constante monitoring en optimalisatie van de servers. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over downtimes of technische haperingen; wij houden alles soepel draaiend zonder dat jij er iets van merkt.

Qua opslagcapaciteit en bandbreedte bieden we diverse pakketten aan die passen bij jouw behoeften. Of je nu een kleine bedrijfswebsite host of een groot online platform, wij kunnen de hostingomgeving bieden die het beste past bij jouw behoeften. Mocht je ooit willen upgraden of je pakket willen wijzigen, dan bieden we naadloze overgangsopties zonder onderbrekingen voor jouw gebruikers.

Nog vragen?:
Neem contact op!

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Tel.: +32 15 790 650
Mail: info@lcsolutions.be

Contactformulier