All-In website voor slechts €94/maand

Neem contact op met ons voor een persoonlijk gesprek.

Een website zonder investering

Geen zin om een grote investering te doen voor je website? Dan is ons leasingpakket iets voor jou! Je betaalt een klein maandelijks bedrag en je kan zonder zorgen online gaan. Wij zorgen voor het webdesign, de hosting, de technische updates en doen zelfs je content updates! Zo kan je zorgeloos verder met het runnen van je bedrijf.

Het belang van een goede website

Een goede, functionele en aantrekkelijke website, waarop jouw bedrijf helder wordt voorgesteld, is een essentieel onderdeel van de hedendaagse bedrijfsvoering. Daarom is het belangrijk hier af en toe bij stil te staan en een evaluatie te maken van de noden van jouw bedrijf. Op deze manier kan er een website worden gebouwd die in lijn ligt met de visie die jij voor ogen hebt. Misschien is jouw website, als je die reeds hebt, aan vernieuwing toe, of wil je zelfs opnieuw starten met een volledig aangepaste (huis)stijl. Onze aanpak naar vernieuwing toe houdt in dat jij als klant uiteraard centraal staat.

We overleggen samen welke pagina’s best aanwezig zijn, we bekijken de ideale structuur -die logisch en duidelijk moet zijn- en we nemen ook de nodige inhoud onder de loep. Op die manier komen we tot een eindresultaat dat zich vertaalt in een betere bereikbaarheid, en bezoekers die geboeid zijn tijdens hun bezoek aan jouw site.

Gesprek aanvragen

Wat onze klanten zeggen…

Christophe, Vector Wheels

Zeer goede communicatie,en snelle service.
Een plezier om mee samen te werken.

Bron: Facebook

Tom, Altena Projects

Super service, steeds paraat, betrouwbaar en correct.

Bron: Facebook

Els, Light Up Your Life

LC Solutions is een bedrijf in volle groei. Hun team is uitzonderlijk veerkrachtig in het meedenken met de klant. Door hun ruime variatie aan skills zorgen ze voor een symbiose voor het beste eindresultaat.
Sterk professioneel team, zeer snel in het vinden van oplossingen, creatief en vriendelijkheid ten top.
Bedankt voor al de hulp bij mijn website !

Bron: Facebook

Dorien, De Mustang

Heeft voor mij een heel goede website gemaakt . Staat altijd direct paraat !!!

Bron: Facebook

Stefaan , Renovaties Diddens

Correcte samenwerking met oog voor de vragen/eisen van de klant!

Bron: Facebook

Contact met ons

LC Solutions werkt op een zeer klantgerichte manier, dit houdt in dat we steeds kennismaken via een vrijblijvend persoonlijk gesprek. Op dat ogenblik kan jij ons vertellen wat jouw noden zijn, wat je graag zou aanpassen of opstarten. Deze persoonlijke methode werkt veel beter dan een “standaardaanpak met standaardvragen”.

Wij luisteren zorgvuldig en gaan onmiddellijk met jou in dialoog, bespreken de pro’s en contra’s van de mogelijke oplossingen en kunnen op die manier een zo passend mogelijk voorstel aanbieden. 

Tot slot bezorgen we jou, op basis van de besproken wensen en noden, een gepaste, duidelijke offerte. Transparantie is heel erg belangrijk voor ons! Heb je daarbij nog vragen of bedenkingen, dan koppelen we daar graag op terug.

Contactgegevens

 

Tel: 015 79 15 09

Mail: info@lcsolutions.be

Contactformulier