WordPress 6.0 is uit!

Nieuwe versie van je websitesoftware

Lid van Feweb logo

De meerderheid van KMO’s kiezen er voor hun website te bouwen met behulp van WordPress. Wat is WordPress en hoe heeft deze update invloed op jouw website? Lees het in dit artikel.

Wat is WordPress?

WordPress is een open-source software die je kan gebruiken om je website te bouwen en het beheer ervan te vergemakkelijken. 39,5% van alle websites wereldwijd is gebouwd met WordPress, en van de websites die via een CMS (Content Management System) gebouwd zijn, is dat zelfs 62%. WordPress wordt regelmatig geüpdatet en ze hebben op 24 mei een nieuwe versie uitgebracht.

Wat verandert er voor onze klanten?

Voor onze klanten zijn er geen grote wijzigingen. De nieuwe functies binnen WordPress 6.0 zijn functies die al gehele tijd bestaan binnen het thema dat wij aanbieden op onze WordPress sites. De klanten die zelf hun site beheren hoeven zich dus geen zorgen te maken over eventuele veranderingen in hun manier van werken.

Wanneer en hoe wordt mijn site geüpdatet?

Klanten die bij ons de Managed Updates nemen, of hun site in een pakket-formule hebben, kunnen op beide oren slapen. We testen deze update uit in onze testomgeving, en voeren deze dan stapsgewijs door op onze klantensites. We zullen deze de komende dagen doorvoeren. Deze updates gebeuren steeds ‘s nachts zodat je bezoekers er overdag geen hinder van ondervinden.

 

Nog bijkomende vragen?

Bel ons

+32 15 79 15 00

Mail ons

info@lcsolutions.be